Προσοχή!     Οι Εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023 ξεκίνησαν!      Πληροφορίες - Εγγραφές στο Τηλ. (+30) 6972245522

 

 

Το Multi-Lingua, με πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης ξένων γλωσσών, σας παρέχει την εκπαίδευση που αναζητάτε για το παιδί σας, τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας.

Το Multi-Lingua σας παρέχει τα ιδανικά μαθήματα σε μικρές ομάδες ή μεμονωμένα, ζωντανά ή διαδικτυακά (Zoom). Εδώ βρίσκετε τη φροντίδα που σας αξίζει για να αναπτύξετε και να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στις ξένες γλώσσες.

Το Multi-Lingua σας παρέχει γλωσσικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα με ρεαλιστικά και ευέλικτα χρονοδιαγράμματα.

Το Multi-Lingua σας παρέχει την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης Multi-Lingua E-platform, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα μαθήματά σας, για την εργασία σας, για να επικοινωνείτε με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας κ.λπ., έχοντας υποστήριξη ανά πάσα στιγμή και από παντού στο κόσμο.

Το Multi-Lingua σας παρέχει όλο το υλικό (βιβλία / CD / μπροσούρες κ.τ.λ) του προγράμματος ΔΩΡΕΑΝ μετά την εγγραφή σας.

Το Multi-Lingua σας παρέχει την πιο ενημερωμένη διδασκαλία σε συνεργασία με τους καλύτερους ξενόγλωσσους εκδοτικούς οίκους.

Το Multi-Lingua σας παρέχει όλα τα μαθήματα αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές ξένων γλωσσών και γλωσσολογίας, χρησιμοποιώντας πάντα διαδραστικούς πίνακες IWB.